AKP'de büyük deprem: 6 yönetici topluca istifa etti

Anket sonuçlarında oy oranında büyük gerileme yaşayan AK Parti'de büyük çöküş başladı. AKP İlçe Teşkilatında 6 yönetici topluca istifa ettiği ortaya çıktı.

SİYASET 02.08.2022, 13:25
AKP'de büyük deprem: 6 yönetici topluca istifa etti
Son anket sonuçlarında oy oranı gittikçe eriyen AK Parti'den kaçış sürüyor. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde AKP İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyeleri topluca istifa ettiğini duyurdu.
Büyük çöküşün yaşandığı AK Parti'de 6 yönetici parti teşkilatından istifa ettiğini açıkladı.
Dilekçelerini parti il binasına teslim eden Seçim İşleri Başkanı İbrahim Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Garip Babür, Sosyal Politikalar Başkanı Mahfuz Ayık, Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Şitilay, Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Buğar, Ekonomi ve Engelli Birim Başkanı Kütbi Gözen’in ilçe yönetiminden istifa ettiğini belirtti.
Gerekçe olarak ise mevcut ilçe başkanı Abdulhaluk Tuncay'ın parti çalışmalarında yer almaması ve AK Parti kimliğini çıkar ve menfaat temin etmek için kullanması olarak gösterildi.
Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre istifa dilekçesinde "Parti üyelerimiz başka partilere geçtiler. Üyelerimiz sürekli istifa ediyor. Bu yüzden kimse partiye uğramıyor” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı