AKP'de büyük kavga! Metiner'den Bülent Arınç'a zehir zemberek sözler

AKP'li Mehmet Metiner katıldığı TV programında, ''Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun!'' ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 16.06.2022, 22:35
1
AKP'de büyük kavga! Metiner'den Bülent Arınç'a zehir zemberek sözler
Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Eski TBMM Başkanı  Bülent Arınç'ın "Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir." sözlerine çok sert şekilde karşılık verdi. Metiner, "Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık." diyen Metiner, "Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum" ifadelerini kullandı.
Metiner, TV100'de Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Yeni Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve AKP 26. dönem milletvekili Mehmet Metiner'in konuk olduğu Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünü yaptığı "Sağlı Sollu" adlı programda Arınç'la ilgili şu ifadeleri kullandı: 
"Ben siyasette bu bulmaca işlerini pek sevmem. Bülent Arınç’a çağrı yapıyorum ‘Kral çıplak’ dediğinde, ne gördü, neden bu sözleri söyleme ihtiyacı hissetti? Çünkü sadece ‘Kral çıplak’ demekle yetinmiyor, ‘Çıkın, konuşun, bağırın siz de anlatın’ diyor
Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olursa olsunlar. Biz kral çıplak demesini bilecek kadar yürek sahibi insanlarız ya. Mangal gibi yüreğimiz var. Arınç'ın cesareti varsa o aşağılık lafları edeceğine buyursun gelsin tv100'de karşılıklı konuşalım. En az onun kadar müktesabımız var
Yüce divan oylamasında Bülent Arınç ve arkadaşları Davutoğlu ekibi ‘Evet’ oyu kullandılar. İçimizde FETÖ’cüler vardı, onlar ayrıldılar siz onlar kadar bile şerefli değilsiniz. Hem içimizde durup hem arkamızdan hançerlemek namertliktir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı