Son Dakika

AKP'de çözülme başladı! Şamil Tayyar'dan partisine sert sözler

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, “Her evde 2-3 telefon var” diyen Erdoğan'ın yardımcısına ve partisine tepki gösterdi. Tayyar, “Kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz. Yazık” dedi.

GÜNDEM 24.10.2021, 15:20
AKP'de çözülme başladı! Şamil Tayyar'dan partisine sert sözler
AK Partili Şamil Tayyar, “Allah aşkına her evde 2-3 telefon var” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ü eleştirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz dün partisinin Manisa’daki programına katılarak, “Bugün Avrupa’da duyuyorsunuz, yakıtın olmadığı, raflarda neler olduğunu. Kış geliyor. O dövizlerin fazlalığı nedeniyle kur farkları da aşağıya doğru inecek. Gıdada hiçbir eksiğimiz yok. Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye'de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 2-3 telefon var. Türkiye'nin doğal gaz gitmeyen ilçesi kalmadı. Elektrik desen yine aynı, Yolları zaten saymıyorum.” demişti. 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Şamil Tayyar, isim vermeden Demiröz’e tepki gösterdi. Tayyar paylaşımında, “Ev, araba, bilgisayar, cep telefonu, lüks değil ihtiyaç oldu.” dedi. Tayyar açıklamasının devamında şimdi kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz. Yazık!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı