AKP'de iç kavga büyüyor! Yeni Şafak'ın iddialarına Uysal'dan cevap

AK Parti iktidarında iç kavga, yandaşlara yansımaya başladı. Albayrak ailesine ait Yeni Şafak Gazetesi, İBB Eski Başkanı Mevlüt Uysal hakkında yolsuzluk haberi yaptı, Mevlüt Uysal ilk cevap geldi.

GÜNDEM 18.07.2022, 16:30
11
AKP'de iç kavga büyüyor! Yeni Şafak'ın iddialarına Uysal'dan cevap
AK Parti’ye yakın Albayrak ailesinin medya organı Yeni Şafak Gazetesi bugün birinci sayfasından AK Parti’nin Eski İBB Başkanı ve hali hazırda TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal’ı açıktan hedef aldı. Gazete, haberine “Uysal’ın hukuksuz işleri” başlığı atarken, ‘Mevlüt Uysal’ın üst düzey isimlerin adını kullanarak iş takibi yaptığını’ ileri sürdü.
Haberde, “Başakşehir Belediye Başkanı iken, Kadir Topbaş’ın istifasıyla boşalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nı devralan ve bu görevi 1,5 yıl yapan Mevlüt Uysal şimdi iş takipçiliği yapmakla suçlanıyor” ifadeleri kullanılarak Uysal’ın hem hukukçu kimliğini hem eski İBB Başkanlığı unvanını kullanarak HSK ve Danıştay’da bazı isimleri etki altına aldığı belirtildi.
İktidarın medya organı Yeni Şafak’ın haberinin ardından TELE 1’e konuşan Mevlüt Uysal, “Herhalde haberin konusu ben değilim ama hedef benim. Haberin içini okuyorum: İhale takip ediyorlar diyorlar. Şurada şunu takip ediyor demiyorlar. Avukatlık yaptığımı düşünüyorlar herhalde. Ama ben avukatlık yapmıyorum. Benim yaptığım hiçbir şey yok. Danışmanlık yapmam, Bakanlıkların kapısından bile geçmedim. Ankara’ya da gitmem. Demek ki başka bir şey var. Bana da ulaşmadılar. Hukuki olarak harekete geçeceğim.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı