AKP’de şok istifa! Usulsüz işe alımları açıklayıp özür diledi

Batman’da Hasankeyf Belediyesi Başkanvekili Abdullah Tarhan zehir zemberek sözlerle AKP'den istifa etti.

GÜNDEM 05.08.2022, 12:40
3
 AKP’de şok istifa! Usulsüz işe alımları açıklayıp özür diledi
Batman’da Hasankeyf Belediyesi Başkanvekili AKP'li Abdullah Tarhan, AKP İlçe Teşkilatı'ndaki yöneticilerin aile fertlerini işe yerleştirdiklerini belirterek, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasına ilişkin konuşan Tarhan, yapılan usulsüz alımlara artık dayanamadığını kaydetti.
Hasankeyf'te birçok gencin işsiz olduğunu ve bundan dolayı farklı illere gitmek zorunda kaldıklarını belirten Tarhan, şöyle konuştu:
– Biz eski Hasankeyf'ten yeni bir yerleşime girdik, yeni bir ilçe olduk ancak yeni olan bu ilçede Hasankeyfli hiçbir vatandaşın bir karış toprağı yok. Buradaki bütün gençler işsiz güçsüz. Marmaris'e çalışmaya giden yüzlerce Hasankeyfli gençler var.
– Hasankeyf'te devlet hastanesine eleman alımı dışarıdan yapıyorlar, müze müdürlüğüne dışarıdan eleman getiriyorlar, gençlik ve spor il müdürlüğüne alımlarda dahi dışarıdan insanlar getiriyorlar.
İstifası öncesinde il başkanıyla görüşmek istediğini ancak geri dönüş yapmaması sonrasında istifasını açıkladığını belirten Abdullah Tarhan, şöyle devam etti:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı