AKP'de toplu istifa paniği: Muhafazakar seçmeni sahipsiz bırakırsanız!

AKP'nin son dönemlerde başını en çok ağrıtan konulardan biri de peş peşe gelen istifalar. Özellikle parti tabanını oluşturan kitlede meydana gelen ayrılıklar büyük bir paniğe yol açıyor.

GÜNDEM 24.06.2022, 18:45
3
AKP'de toplu istifa paniği: Muhafazakar seçmeni sahipsiz bırakırsanız!
AKP'de son zamanlarda yaşanan istifa depremleri büyük bir paniğe yol açıyor. Özellikle ekonomi yönetiminin son derece kötü performansıyla beraber gelen zamlar, geçim sıkıntısı ve insanların geleceklerinden endişe eder hâle gelmiş olması, partiye yıllardır gönül veren muhafazakar seçmeni de partiden soğuttu.
Doğu ve Güneydoğu illerinde muhafazakar seçmenin AKP'yi terk ettiği hatırlatan gazeteci Abdürrahim Semavi'ye sosyal medyada AKP'ye olan yakınlığıyla bilinen ANKARA KULİSİ kullanıcı adlı hesaptan destek geldi.
''ERDOĞAN'A SEÇİMİ KAZANDIRAN EKİP ONU TERK EDİYOR!'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Abdurrahim Semavi'nin, ''Doğu ve Güneydoğu da AK Partiden toplu istifalar olacak dedik, uyardık... Tedbir alınmadıkça, Teşkilatların yetersizliği görülmedikçe muhafazakar seçmeni sahipsiz bırakırsınız Toplu istifalar devam edecek''  şeklindeki paylaşımına retweetleyerek destek veren ANKARA KULİSİ isimli hesap, parti içinde yaşanan endişeyi gözler önüne serdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı