AKP'den bir müzik skandalı daha: Duman'dan 'Senden Daha güzel' tepkisi

Duman grubu, dün gece verdiği konserde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının AK Parti organizasyonunda kendilerinde habersiz bir şekilde kullanılmasına tepki gösterdi.

GÜNDEM 06.11.2022, 21:00
10
AKP'den bir müzik skandalı daha: Duman'dan 'Senden Daha güzel' tepkisi
Dün akşam İstanbul'da konser veren Duman grubu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlediği konserin ilerleyen dakikalarında Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının AK Parti etkinliğinde kendilerinden habersiz bir şekilde kullanılmasına tepki gösterdi.
Sahneden hayranlarına konuyla ilgili açıklama yapan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, “Sayın Cumhurbaşkanımız, stadlarda geziyor işte böyle Z kuşağı için… Onun da haberi yok yani, arkadan ‘Senden Daha Güzel'i veriyorlar. O ne yapsın, bilmiyor canım. Birileri de çıkıp diyor ki, Duman parçasını vermiş falan filan… Bize soran olmadı arkadaşlar ben o kadarını söyleyeyim size. Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız artık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
24 Eylül'de Sakarya'da “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması” ismiyle Serdivan Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tribündeki gençleri Duman grubunun “Senden Daha Güzel” parçası eşliğinde selamlamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı