AKP'den çarpıcı toplantı: Kapalı kapılar arasında EYT konuşuldu

Ocak'ta TBMM'de olacağı söylenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi henüz Meclise gelmedi. EYT'liler yasanın çıkmasını beklerken AKP'nin basına kapalı EYT toplantısı yaptığı öğrenildi.

GÜNDEM 19.01.2023, 16:40
3
AKP'den çarpıcı toplantı: Kapalı kapılar arasında EYT konuşuldu
AKP tarafından yılan hikayesine döndürülen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ( EYT) sorunu henüz çözülmedi. Milyonlarca EYT'li aylardır kendilerine söz verilen düzenlemelerin TBMM'ye gelerek yasalaşmasını beklerken, dün Çalışma Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine Bakanı Nurettin Nebati topun kendilerinden çıktığını açıkladı. Vedat Bilgin, önce aralık sonra ocak ayında TBMM'de olacağını belirttiği EYT düzenlemesinin “Mart ayında neticeleneceğini" düşündüğünü aktardı. 
EYT'nin ne zaman Meclis'e geleceği sorusu hala yanıt bulamazken, TBMM'de dikkat çeken bir toplantı yapıldığı ortaya çıktı. İddialara göre AKP grubu, EYT düzenlemesine ilişkin TBMM'de basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. EYT toplantısında geniş kapsamlı bir sunum yapıldığı öğrenilirken, toplantıda ne konuşulduğu açıklanmadı.
Basına kapalı olarak gerçekleşen EYT toplantısına, AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Bülent Turan, Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Yılmaz Tunç ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz katıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı