AKP'li Ali İhsan Yavuz'a muhalefetten flaş yanıt! Demek ki korkuyorlar

Muhalefetin erken seçim talebini "Erdoğan'ın siyasi ömrünü azaltır" şeklinde yorumlayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a muhalefetten yanıt geldi.

GÜNDEM 19.07.2021, 07:30
16
AKP'li Ali İhsan Yavuz'a muhalefetten flaş yanıt! Demek ki korkuyorlar
Siyasette son haftaların en çok tartışılan konusu olan erken seçim talebiyle ilgili AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ali İhsan Yavuz dün çok konuşulacak ifadelerde bulunmuştu. 
“Seçime gidilmesi halinde Sayın Cumhurbaşkanı'mız kendi siyasi hayatını, siyasi ömrünü de bir anlamda azaltmış oluyor.” sözlerine CHP'denr yanıt geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İhsan Yavuz'un sözlerinden Ak Parti'nin erken seçimden korktuğunun anlaşıldığını belirtti.
Özkoç şu ifadeleri kullandı:
"AKP genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz itiraf gibi açıklama yapmış. Yani seçim olsa kazanamayacak erken seçimden korkuyoruz diyor"
Öte yandan İhsan Yavuz  erken seçim iddialarıyla ilgili şunları söylemişti:
"Cumhurbaşkanı neden seçim kararı alsın? Böyle bir hakkı var da niye alsın? Zaten şu anki görüntüye göre yine seçim olsa Cumhur İttifakı'nın destekleyeceği aday yani Cumhurbaşkanı'mız Sayın Tayyip Erdoğan yine yürütmenin başı olacak. Anketler bunu gösteriyor. Yani herhangi bir anket var mı böyle yüzde 50'ye yaklaşan; Cumhurbaşkanı'mızdan başka bir adayın ortaya çıktığını biri iddia edebiliyor mu? Edebiliyorsa onu da ortaya koysun. Manzara böyleyken neden biz yeniden bir seçim kargaşasının içerisine Türkiye’yi sokalım? Kaldı ki seçime gidilmesi halinde Sayın Cumhurbaşkanı'mız kendi siyasi hayatını, siyasi ömrünü de bir anlamda azaltmış oluyor. Demek ki nereden bakarsanız bakın Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da seçim kararı alması asla kata muhtemel gözükmüyor"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı