AKP’li başkanın ‘Tuğgeneral’ ziyaretinde saygısızlık! Olay fotoğraf

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya’ya atanan Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette çekilen fotoğraf ise büyük tepki çekti.

GÜNDEM 03.10.2022, 15:25
3
AKP’li başkanın ‘Tuğgeneral’ ziyaretinde saygısızlık! Olay fotoğraf
AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar beraberindeki heyetle birlikte Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında başköşeye geçip oturan Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın karşısında jandarma komutanı ve ilçe yönetiminin yanlarına dizili şekilde poz vermesi kamuoyunda ‘saygısızlık’ olarak değerlendirildi.

Sözcü Gazetesinden İsmail Akın’ın haberine göre, yapılan saygısızlığı ağır dille eleştiren CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz sosyal medya hesabından eleştirilerde bulundu. Kurnaz şunları kaydetti: 

"AKP’den Generale Memur Muamelesi! AKP Kepez İlçe Teşkilatı büyük bir ayıba imza attı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na yeni atanan Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu’nu ziyaret eden AKP Kepez İlçe Başkanı, başköşeye oturarak poz verdi. Saraydaki ağabeylerini ve AKP’nin tek adam rejimini örnek alan İlçe Başkanı, başköşeye kurulurken yıllarını vatana harcayan ve Tuğgeneralliğe kadar yükselen Tarık Hekimoğlu’na yöneticilerinin yanını reva görmüş! Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu’na elemanıymış gibi davranan AKP’li İlçe Başkanına sesleniyoruz: “Ne Hekimoğlu ne de bu ülke için canını ortaya koymaya hazır Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tek bir personeli sizin emir eriniz değildir. Şerefli bir görev olan askerlik makamı, ülkemizin ve Cumhuriyetimizin teminatı, halkımızın onur madalyası olan Türk Ordusu siyasete alet edilmemeli, şuursuz bir ilçe başkanının oyuncağı haline getirilmemelidir. Biliyoruz ki sizden farkı olmayan il başkanınız bu küstahça hareketinize karşı bir yaptırımda bulunmayacaktır. CHP iktidarında böyle hareketlerde bulunmaya cesaret edemeyeceksiniz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı