AKP'li Bülent Turan: Bu ülkeye artistlik yapmayalım

AKP'li Bülent Turan, 'Akıncı'nın teslimatına sevinmediklerini belirterek "Dön dolaş, ‘Diyanet İşleri Başkanı o duayı yaptı, bunu yaptı’. Arkadaşlar, bu ülkeye artistlik yapmayalım" dedi.

GÜNDEM 18.09.2021, 09:55
13
AKP'li Bülent Turan: Bu ülkeye artistlik yapmayalım
Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun açılış töreninde konuşan AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Bugün Adnan Menderes başbakanımızın, hemşehrimiz Çanakkale milletvekilimiz Fatin Rüştü Zorlu bakanımızın, Hasan Polatkan bakanımızın idam edilişlerinin 60'ıncı yıl dönümü. Bu ülkede maalesef sudan sebeplerle 'Allah'tan milletimize, devletimize ebedi saadetler diliyorum' diyen, idam edilirken bile bunu söyleyen aziz insanların maalesef idam edildiğini gördük" ifadelerini kullandı.
"Tekrar üç kıymetli bakanımıza, başbakanımıza Allah'tan rahmet diliyorum" diyen Turan, "Bu ülkede darbelere karşı duran kim varsa saygıyla selamlıyorum. Darbelere göz kırpan, darbecilerin cezalarını hafifleten onlara da naif ifadelerle destek olan kim varsa Gelibolu'dan, şehitler diyarından onları lanetliyorum" şeklinde konuştu.
"Geçen hafta 2 bin yıllık hatta çok daha eski, Türk ordusunun en güçlü silahı 'Akıncı’yı teslim ettik ve envantere girdi. Şu 2 bin yıllık ordunun içinde 'Akıncı' kadar kıymetli bir silah olmadı şimdiye kadar ve bu Türk yapımı arkadaşlar, bizim gençlerimiz yaptı" diyen Turan, "Maalesef bu gururumuzu Diyanet İşleri Başkanı’mızın yaptığı bir dua kadar konuşamadık bile. Bu vahim bir durum. İş yapıyoruz, üretiyoruz ve heyecan duyuyoruz; dön dolaş, ‘Diyanet İşleri Başkanı o duayı yaptı, bunu yaptı’. Arkadaşlar, bu ülkeye artistlik yapmayalım." dedi.
AKP’li Turan, sözlerine şöyle devam etti:
"Muhalefet baş tacı; eleştirsin, sitem etsin ama Mevlana Hazretleri’nin hatırasını 7 asırdan beri bu topraklarda çarçur etmeye hiç kimsenin haddi de yoktur, yetkisi de yoktur. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz. Muhalefet başka, ihanet başka.
Hiç kimse bu topraklarda ‘PYD komşumuz olsun’ diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlanayı o hale düşüremez. Bu topraklarda doğal gaz bulununca hep beraber seviniriz.
‘Akıncı’ olunca hep beraber seviniriz. Türkiyemiz büyüyünce hep beraber sevinebiliriz. Hepimiz için bu konular kıymetli ve değerli."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı