AKP'li eski belediye başkanı Erdoğan'a rest çekti: Asla iflah olmazlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve AKP Balıkesir eski milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez AKP'nin Geçmiş Dönem Belediye Başkanları toplantısı hakkında flaş bir bilgi paylaştı.

GÜNDEM 24.06.2022, 22:45
1
AKP'li eski belediye başkanı Erdoğan'a rest çekti: Asla iflah olmazlar
Erken seçim olacak mı, olmayacak mı? tartışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çoktan seçim çalışmalarına start verdi. Bu kapsamda 6 Temmuz 2022'de gerçekleştirilecek Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na AKP'de görev yapan eski isimlerin katılması için davetiyeler gönderildi.
Bir dönem Erdoğan'a en yakın isimler arasında yer alan ve şu anda yapmış olduğu etkili muhalefetle bilinen Turhan Çömez'den bu konu hakkında flaş bir paylaşım geldi.
Çömez, Erdoğan'a çok yakın olan eski bir AKP belediye başkanının, on kez arandığını ama bu toplantıya gitmeyeceğini öğrendiğini ve bu ismin, ''Partiyi kayyumlara teslim ettiler. Ülkeye de yazık ettiler. Bir daha asla iflah olmazlar'' dediğini öne sürdü.
Turhan Çömez'in çok konuşulacak paylaşımı şu şekilde:
“On kez aradılar ama gitmem, geçti Bor’un pazarı. Partiyi kayyumlara teslim ettiler. Ülkeye de yazık ettiler. Bir daha asla iflah olmazlar” dedi, Erdoğan’ın çok yakını, eski bir belediye başkanı. Tüm işaretler AKP’nin siyasi hayatının son dönemecine girdiğini gösteriyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı