AKP'li Hamza Dağ'dan seçim anketi açıklaması: Yüzde 50'yi geçiyoruz

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim anketleri ile ilgili olarak "Bugün itibarıyla yüzde 50'yi geçiyoruz" dedi.

GÜNDEM 16.09.2021, 09:10
7
AKP'li Hamza Dağ'dan seçim anketi açıklaması: Yüzde 50'yi geçiyoruz
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ son dönemde sık sık gündeme getirilen sosyal medya düzenlemesi ve seçim anketleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. CNN Türk'te katıldığı programda Dağ, sosyal medya düzenlemesi üzerine çalışmaların devam ettiğine dikkat çekti.
Dağ düzenleme ile ilgili, "Meclis'teki çalışma belli bir olgunluğa ulaşınca grup başkan vekillerimizle diğerleriyle görüşme yapacaktır." ifadelerini kullandı.
"Şu anda medyaya bakın. Bir parti ile aynı noktada olan medya kuruluşları var" açıklamasında bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Bir partinin neredeyse sözcüsü gibi hareket eden, CHP’nin medya organları var. Düşünce ve ifade özgürlüğünü biz de gayet iyi biliriz. İfade edecek, örgütlenebilecek ve eğitimini verebilecek. Siz bu ifadelerinizi ortaya koyarken karşı taraftaki bir insanın hukukunu zedeliyorsanız onu kamu otoritesi korumak zorunda. Bir bürokratla ilgili 11, 12 maaş alıyor gibi yalan ifadeler ortaya koyuyorsunuz. Yok böyle bir şey yani" dedi.
"Şu kısa dönemde dahi orman yangınlarında, sel felaketlerinde, üniversite sınavına girecek öğrencilere bir gün öncesinde atılan yalanlar gibi. Bu şekildeki yalanların, yalan olduğu daha sonra teyit edildi, bunun bir karşılığı olmayacak mı? Halk bunu görüyor, halkımız bunun cevabını görür. Halk 'şu genel başkan yalancı' diyor ama öbür tarafta benim halkımı korumak için siz ne yapıyorsunuz?" diyen Dağ, Biz de milletten aldığımız yetkiyle inşallah üzerinde çalıştığımız şeyler var. Meclis’teki çalışma belli bir olgunluğa ulaşınca grup başkan vekillerimizle diğerleriyle görüşme yapacaktır. Burada tek bir yerin hakkını değil de genel olarak herkesin hakkını korumak adına böyle bir çalışma yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Sosyal medya üzerinden "yalan politikası" güdüldüğünü iddia eden Dağ, "Siz yolda giderken birine hakaret ettiğinizde bir karşılığı nasıl oluyorsa aynı şeyi sosyal medya üzerinden değerlendirdiğiniz zaman müeyyidesi olması gerekiyor" diye konuştu.

" Cumhur İttifakı olarak AK Parti- MHP kendi oy oranımızı artırmaya bakıyoruz" diyen Hamza Dağ "Ve bugün itibarıyla 50’yi geçen bir durumumuz var. Allah’ın izniyle ben 2023 seçimlerde 2018’den daha fazla oyla inşallah ipi göğüsleyen yine Cumhur İttifakı olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı