Son Dakika

AKP'li isim canlı yayında elindeki son anketi açıkladı: Düşüş yaşadık

2023'te yapılması beklenen genel seçimlerle ilgili anket sonuçları gelmeye devam ediyor. Son anket sonucu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen tarafından canlı yayında açıklandı.

GÜNDEM 09.05.2022, 23:10
7
AKP'li isim canlı yayında elindeki son anketi açıkladı: Düşüş yaşadık
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen A haber'de yayınlanan Sebep-Sonuç programında Melih Altınok'un sorularını yanıtladı.
Daha önce de anket sonucuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şen, AK Parti'nin elindeki son anket sonucunu da paylaştı. Şen bir önceki açıklamasında AK Parti'nin oy oranının yüzde 36 olduğunu ifade etmişti.
Sözlerine, "Biraz düşüş yaşadık" ifadeleriyle başlayan Şen'in son açıklamaları:
Şimdi yüzde 40'a doğru yaklaşıyoruz. 40'ı geçecek ondan eminim. Bizim analizlerimiz yüzde 45'i hatta yüzde 46'yı gösteriyor. Tabii bizim hükümet olarak gerekenleri yapmamız lazım. Bunların başında enflasyonu dizginlemek geliyor.

Vatandaşımız bunların sebebini biliyor. Koronavirüs ekonomileri vurdu. Bu bizi de etkiledi. Biz her şeyi enerjiyle yapıyoruz. Kömürün, doğal gazın fiyatı yükseldi. Bunlar 2 kattan 10 kata kadar artış gösterdi. Bunların dünya ekonomisine haliyle ülkeler ekonomisine yansımaması imkansız. Vatandaşımız bunun sebebini biliyor. Biz kendi ödevimizi yaparsak seçmen bize destek veriyor. Ve biz bu gelişmeleri seçimden önce halledeceğiz diyoruz. Verdiğimiz sözlerden biri de enflasyon düşecek. Biz verdiğimiz sözleri tutarız.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı