AKP'li Kurtulmuş'tan asgari ücret ve EYT açıklaması: Olmayacak duaya..

AK Partili Numan Kurtulmuş'tan yeni EYT ve asgari ücret açıklaması geldi. "Vatandaşımızı mutlu edecek bir gelişme yaşanacak" diyen Kurtulmuş, "Olmayacak duaya 'amin' demeyiz." dedi.

EKONOMİ 06.11.2022, 16:25
2
AKP'li Kurtulmuş'tan asgari ücret ve EYT açıklaması: Olmayacak duaya..
Milyonlarca vatandaş asgari ücrete zam miktarını ve EYT düzenlemesini merakla beklenirken AK Partili Numan Kurtulmuş'tan yeni açıklama geldi. Kurtulmuş katıldığı canlı yayında "İnşallah asgari ücrette vatandaşımızı mutlu edecek, alım gücünü artıracak bir gelişme yaşanacak" diye konuşurken, EYT için çalışmaların sonuna geldiğini bildirdi.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un açıklamaları şu şekilde:
"Seçimdeki birinci madde ekonomi. Ancak vatandaşımız şunu da gördü. Ekonomide içsel faktörlerden çok pandemi, savaşlar dolayısıyla mal ve hizmetlerdeki artış yaşandı. İnşallah asgari ücrette vatandaşımızı mutlu edecek, alım gücünü artıracak bir gelişme yaşanacak. TOKİ'nin sosyal konut projesini tam da konut projesi olmasının yanında sosyal bir projedir. Seçim dönemine daha düşük bir enflasyonla gidilmesi hedefleniyor.
Milletin gündeminde olup da AK Parti'nin masasında olmayan hiç bir şey yoktur. Biz rasyonel bir şekilde, vatandaşın taleplerini değerlendiriyoruz. EYT'yi de Çalışma Bakanımız açıklayacaktır. Olmayacak duaya amin demeyiz. Mali disiplin konusunda disiplini korumaya devam ediyoruz. Kopenhag kriterlerinin altında tutmaya çalışıyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı