AKP'li Metin Külünk: "Randevu alamadık" cümlesi sokakta duyulmamalı

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, hastane randevularına yönelik sorunlara ilişkin olarak, "Randevu alamadık' cümlesi sokakta duyulmamalı" dedi.

GÜNDEM 25.09.2022, 09:05
1
AKP'li Metin Külünk:
AKP MKYK üyesi Metin Külünk Diyarbakır'da partisinin düzenlediği programa katıldıktan sonra sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Külünk, hastane randevularına yönelik sorunlara ilişkin olarak, "Randevu alamadık' cümlesi sokakta duyulmamalı" dedi.
Ekonomik dalgalanmaların dar gelirli vatandaşımızın üzerindeki olumsuz etkisini sohbetlerde ve ziyaretlerde gördüklerini ifade eden Külünk, "Vatandaşımız bu olumsuz durumu elbette dile getiriyor getirecek fakat sebepler noktasında sürecin dünyadaki gelişmelerle doğrudan bağlantılı olduğunu görüyor bunu da ifade ediyor" değerlendirmesinde bulundu.
"Hükümetimizin sürecin yönetimindeki pozitif etkisinin bilincinde ve atılacak yeni adımlarla özellikle gelir dağılımında adalet temelli gayretin çok daha güçlü olmasını bekliyor" paylaşımında bulunan Külünk şu ifadeleri kullandı:
Dar gelirli vatandaşlarımızın alım gücünde ortaya çıkacak güçlü iyileşmenin özellikle esnafımızın doğrudan olumlu anlamda etkileneceğini görüyoruz. Ve tabii ki maalesef kontrolsüz şuursuz ve vicdansız kira artışları esnafımızın canını yaktığını görüyoruz. Yani birbirimizi yükseltmek yerine tüketen vahşi kapitalist ruhu gördük. Haklı olarak esnafımız feryat ediyor. Vatandaşımızın sağlık sisteminde ihtiyaç duyduğu randevu süreçlerini hiç bir şikayet olmayacak noktaya taşımamız gerekiyor.
Sağlık Bakanlığımızın bu anlamda attığı adımların çok daha güçleneceğine sokak inanıyor ve de bekliyor. “Randevu alamadık” cümlesi sokakta duyulmamalı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı