AKP'li Metin Külünk'ten sert çıkış! Yok oluşumuzun hızı yükselecek

AK Partili Metin Külünk partisine sert sözlerle uyarılarda bulundu. MKYK Üyesi Külünk ‘akıl olarak yenilenmeye ihtiyaç’olduğunu savundu. Külünk yenilenme olmazsa yok oluşlarının hızlanacağını söyledi.

GÜNDEM 01.10.2022, 23:15
1
AKP'li Metin Külünk'ten sert çıkış! Yok oluşumuzun hızı yükselecek
Ekonomide yaşanan derin çöküş gölgesinde seçimlere gittikçe yaklaşılırken AK Parti içerisinden bazı “çatlak sesler” gidişata tepki gösteriyor. Son olarak bu kervana AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Eski Milletvekili Metin Külünk de katıldı.
AK Partili Metin Külünk, sosyal medya platformu Twitter hesabından partisine ilişkin dikkat çeken çarpıcı uyarılarda bulundu. Metin Külünk, AK Parti’nin ‘akıl olarak yenilenmeye’ ihtiyaç duyduğunu savundu. Yenilenmenin olmaması durumunda ‘yok oluşlarının hızının yükseleceğini’ belirtti. 
AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, “Kendi içimizde anlamsız ya da karşıtlığımızdan ileri gelen tartışmaları bir bütün olarak sonlandırıp birlikte akıl yenilenmesini başarmalıyız.” ifadelerini kullandı.
Metin Külünk, partisinin içine yönelik uyarılarında şunları kaydetti:
“Topyekün yenilenme mecburiyetimiz var. Eğer akıl olarak yenilenmekte direnirsek kayıp sayfaları değil, yok oluşumuzun hızı yükselecek. Kendi içimizde anlamsız ya da karşıtlığımızdan ileri gelen tartışmaları bir bütün olarak sonlandırıp birlikte akıl yenilenmesini başarmalıyız. Tarihin önümüze koyduğu bu fırsat ve bizi yukarı çekişini asla günlük çıkar heba heves rant duygularımıza yen düşüremeyiz. Çünkü insanlık yeniden büyük anadoluyu bekliyor. Bunun şartı akıl yenilenmesi topyekün batı aklının dünyayı ve insanlığı tek tipleştirmek istediği, dijital diktatörlük üzerinden insan özgürlüğünü yok etmek istedikleri süreçte, dijitali ve yapay zekayı doğru okuyarak zamanı doğru anlamlandırmak zorundayız. Zamanın ruhunu aklını ve eşyasını müslümanlar olarak çok doğru okumalıyız Bu anlamda dünün gerçekliğine ait yorumlarla bugüne cevap vermek mümkün değildir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı