Son Dakika

AKP’li Metiner 3 Bin dolarlık montuna "çakma" dedi

AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner kendisine gelen tepkilerin ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. 3 Bin Dolarlık monta “çakma” dedi.

GÜNDEM 29.01.2023, 12:10
2
AKP’li Metiner 3 Bin dolarlık montuna
AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner'in sıvası dökük bir evde yaşayan aileye yaptığı ziyaretinde üzerinde ünlü marka Prada'nın montu vardı. Bu montu giymesi nedeniyle eleştirilen AKP’li Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada montun "çakma" olduğunu söyledi.
Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, Şırnaklı bir aileyi, çok pahalı bir marka olan Prada’ya ait bir montla ziyaret etmiş, geniş kitleler tarafından eleştirilmişti. Konuyla ilgili Metiner açıklamalarda bulundu.
Metiner, Mersin'de Şırnaklı bir ailenin evine ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Metiner, “Mersin… Şırnaklı bir aile… 3 erkek evladının en büyüğü… Onların ayrılırken sevincine tanık olmak mutlulukların en büyüğü Sahip çıkmazsanız, şikayete hakkınız olmaz… Hükümetimiz gereğini yapıyor lakin bizler yüreğimizle sahiplenmeliyiz dostlar…" ifadelerini kullandı.
Metiner’in ziyarete dair paylaştığı fotoğrafta ise üzerine Prada marka şişme bir mont bulunması dikkat çekti.
Prada’nın şişme montlarının fiyatının 2 ile 3 bin dolar arasında değiştiğinin sosyal medyada gündeme gelmesi üzerine Metiner eleştiri aldı.

Metiner, Odatv'ye yaptığı açıklamada, üzerindeki montun taklit olduğunu iddia etti.
Metiner, şunları söyledi:
"Üstümdeki mont bir tanıdığımın ürettiği replika, yani taklit mont. Yerlilerden daha ucuz. O durumu yerinde olmayan evlatlara da aynı giydiğim gibi replika montlardan armağan ettim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı