Son Dakika

AKP’li Nagehan Alçı dümeni fena kırdı: Kemal Bey’in bir bildiği varmış

AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın gazeteci Nagehan Alçı bu sefer dümeni çok sert kırdı. Alçı son paylaşımında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yere göğe sığdıramadı.

GÜNDEM 09.09.2022, 22:50
2
AKP’li Nagehan Alçı dümeni fena kırdı: Kemal Bey’in bir bildiği varmış
HaberTürk yazarı gazeteci Nagehan Alçı, son dönemde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirenlere ilişkin olarak bir dizi tweet paylaştı. Alçı paylaşımlarında Kılıçdaroğlu’nu öve öve bitiremedi.
İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Nagehan Alçı arada sırada muhalif çıkışlar yapsa da son sosyal medya paylaşımında gemileri fena yaktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “siyaset bilmemekle” suçlayanları Sertsözlerle eleştiren Nagehan Alçı “Hem Ankara’yı, hem İstanbul’u, hem Adana’yı, hem Antalya’yı optimum doğru adaylarla iktidarın elinden alarak CHP’ye kazandıran Kemal Kılıçdaroğlu değil mi?” diye sordu.

2019 yılında İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok büyükşehiri AKP’nin elinden alan Kılıçdaroğlu için “Kemal Bey’in bir bildiği varmış.” İfadelerini kullanan Alçı “Acaba yine Kılıçdaroğlu’nun devlet adamı tecrübesiyle derin bir bildiği olamaz mı?” diye sordu.
İşte AKP’li Nagehan Alçı’nın Kılıçdaroğlu’na dizdiği methiyeler:

Hem Ankara’yı, hem İstanbul’u, hem Adana’yı, hem Antalya’yı optimum doğru adaylarla iktidarın elinden alarak CHP’ye kazandıran Kemal Kılıçdaroğlu değil mi? Bu başarı bir siyaset ustalığı gerektirmiyor mu? Demek ki o süreçte Kemal Bey’in bir bildiği varmış. Yanlış mı yazıyorum?
Ama aynı zevat 23 Haziran 2019 zaferinden sonra yine ‘Kemal Kılıçdaroğlu bu işi bilmez, aday olmasın, çekilsin, bıraksın’ gibi aynı ezberlere devam ediyorlar. Hayatlarında tüm seçim tahminlerinde ve tespitlerinde yanılmış bu kişiler hâlâ Kılıçdaroğlu’na ‘akıl vermeye’ kalkıyorlar.
Şimdi de 2023 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair 2019’daki benzer bir süreç tekrarlanıyor. Aynı kişiler aynı söylemlerle, eskimiş argümanlarla Kılıçdaroğlu’na yükleniyorlar. Ya bu sefer de Kemal Bey’in bir bildiği varsa? ‘Bir bildiği’ olamaz mı devlet adamı tecrübesiyle?”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı