AKP'li o ismin kaçak villası ifşa oldu!

Gaziantep'in AKP'li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kardeşi Beyhan Tahmazoğlu, Fırat nehrinin kıyısına kaçak villa yaptırdı.

GÜNDEM 24.10.2022, 09:55
3
AKP'li o ismin kaçak villası ifşa oldu!
AKP'li isimlerin skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Bu sefer olayın adresi Gaziantep.
Zeugma kazı alanına sınır olan Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı Belkıs Antik Kenti yakınlarında Fıstıklık olarak bilinen, Fırat Nehri’ne sıfır noktadaki arsanın sahibi olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, iş insanı kardeşi Beyhan Tahmazoğlu, bugüne kadar kazma vurulmayan yere villa yaptırdı.
Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre, iki katın kargir bölümü tamamlanan inşaatın yapımından “Haberdar olamayan” Nizip Belediyesi, inşaatın durdurulması ve yapılan bölümünün yıkımı için encümen kararı verdi.
"YOLDAN HABERİMİZ YOK"
Nizip Belediye Encümeni tarafından 200 bin TL ceza kesilen ve eski haline getirilme kararı verilen inşaata ulaşmak için ormanın içinden yaklaşık 300 metre uzunluğunda yol açıldığı da ortaya çıktı. Nizip'in AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Sarı, inşaatın yıkımı için Beyhan Tahmazoğlu'na süre verildiğini, belirtilen sürede eski haline döndürülmemesi halinde kendilerinin yıkacağını söyledi.
Sarı,  inşaatın iki katının kargir bölümünün tamamlanmasına kadar geçen sürede neden müdahale edilip durdurulmadığıyla ilgili soruyu, “Farkedemedik” şeklinde yanıtladı. Başkan Sarı, inşaat yerine orman içinden yol açılmasıyla ilgili kendilerinden izin alınıp alınmadığına ise, “Yoldan haberimiz yok” yanıtını verdi.
Beyhan Tahmazoğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağı da öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı