AKP'li Özhaseki'den büyük itiraf: Süper Lig ekibini Erdoğan kurtarmış

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Ben artık kendimi yok etme noktasına geldim." diyen eski Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ya yardım ettiğini itiraf etti.

GÜNDEM 08.01.2023, 20:05
1
AKP'li Özhaseki'den büyük itiraf: Süper Lig ekibini Erdoğan kurtarmış
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'da yapılan Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı. Genel Kurulda tek listeyle giren Ali Çamlı kulüp başkanlığına seçilirken, Özhaseki'den eski kulüp başkanı Berna Gözbaşı hakkında dikkat çeken itiraf geldi.
Gözbaşı, Kayserispor Süper Lig’in 14. haftasında evinde ağırladığı Konyaspor’a 2-1 mağlup olduktan sonra, "Bu kulüp yaşasın diye varımı yok ettim. Elimden gelen bütün imkanları sundum. Ancak artık gelinen bu noktada benim bu kulüp için yapabileceğim çok bir şey kalmadı. Ben artık kendimi yok etme noktasına geldim." demişti.
Genel Kurulda yaptığı konuşmada, durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardığını söyleyen Özhaseki, "Daha önce güzel işler yapıp başarılı olan bir arkadaşımız, asla ortadan kalkmasın diye Cumhurbaşkanımıza en zor zamanlarda ilettim. ''Berna hanımın bir sıkıntısı var'' dedim. Biz onları paylaştık arkadaşlar. Buradan bir formül çıktı. Herkese yapılmayacak bir formül." itirafında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı