AKP'li Şahinbey Belediyesi'nde 'talimat' skandalı!

AKP'li Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği kitap günlerinde 'talimat' skandalı yaşandı. Belediye personeline "başkanımızın imza gününe geline" diye mesaj atıldı.

GÜNDEM 08.10.2021, 11:45
8
AKP'li Şahinbey Belediyesi'nde 'talimat' skandalı!
Gaziantep'te AKP’li Şahinbey Belediyesi’nin Karataş Kültür ve Kongre Merkezi'nde 2-10 Ekim tarihleri arasında düzenlediği kitap fuarında talimatla adam toplama skandalı yaşandı.
AKP'li belediyenin Gençlik ve Spor Daire Başkanı olan Zekeriya Efiloğlu'nun söyleşi ve kitaplarını imzaladığı etkinlik için Tesisler Şube Müdürü Hakan Emre, bağlı birimlerin sorumlularına mesaj atılarak geniş katılımın sağlanması talimatı verildi.
Sözcü gazetesinden Ahmet Kaya'nın haberine göre mesaj, birim sorumluları tarafından da tüm çalışanlara iletildi. Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Tesisler Şube Müdürü Hakan Emre, Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli semtlerde bulunan havuz, spor salonu gibi sosyal tesislerin sorumlularına cep telefonuna gönderdiği mesajda, "Tesis amirlerine talimatımdır. Tesisleri dörtte kapatın. Soranlara ilaçlama ve bakım var deyin. Hocalarımız, antrenörlerimiz 250-300 kişi başkanımızın söyleşi programında olalım. Kaç yılda bir toplantı yapılan bu programda başkanımızın ev sahipliğinde başkanımızı yalnız bırakmayalım" ifadeleri kullanıldı.
Talimat üzerine tesislere üye kişilerin bazılarına havuzların bakımda olduğu belirtilerek seansın iptal edildiği bilgisi verildi.
"BENİM BÖYLE BİR TALİMATTAN HABERİM YOK"
Talimatla daire başkanının imza günü ve söyleşisine, hem de çalışma saatleri içerisinde personelin götürülmesinin zorunlu kılınmasıyla ilgili uygulama tepkiyle karşılandı.
İmza günü ve söyleşisine kendisine bağlı bir şube müdürü tarafından talimatla adam toplanması nedeniyle tepkilerin hedefinde olan Efiloğlu'nun ise “Benim böyle bir talimattan haberim yok. Kendi kafasına göre iş yapmış” dediği öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı