Son Dakika

AKP'li Şamil Tayyar, Bakan Nureddin Nebati'nin yorumuyla dalga geçti

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Bakan Nureddin Nebati'nin çok konuşulan "Epistemolojik kopuş, heterodoks yaklaşımı ön plana çıkardı" sözlerinden dolayı metin yazarına çıkıştı.

GÜNDEM 01.10.2022, 16:00
5
AKP'li Şamil Tayyar, Bakan Nureddin Nebati'nin yorumuyla dalga geçti
AK Parti MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Şamil Tayyar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, ‘Ekonomik Dönüşüm Zirvesi ve Yeni Paradigmalar Zirvesi’nde yaptığı konuşmasına eleştiri getirdi. 
Şamil Tayyar, Bakan Nebati’nin ‘metin yazarı’na dikkat çekerek, konuşma metnini ‘mantıksız’ olarak niteledi. 
AK Partili Tayyar sosyal medya hesabından, “Son dönem Nebati bakanımızdan ziyade metin yazarı gündemde. Kimdir, necidir bilmiyorum, sormadım da… Ancak. Bu yazarın mantıksız dürtüsünün yol açtığı içgüdüsel savunma psikoanalitik incelemeye tabi tutulmalıdır.” dedi. 
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘Ekonomik Dönüşüm Zirvesi’ndeki konuşması gündem olmuştu. İktidarın ekonomik politikalarına ilişkin konuşan Bakan Nebati, “Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır.” demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı