AKP'li Şamil Tayyar: Cemal Engnyurt dün Latif Şimşek'i dövdürttü

Dün akşam yayınlanan bir programda Latif Şimşek ve Cemal Enginyurt canlı yayında kavga ederken Şamil Tayyar Engşnyurt'un program sonrası Latif Şimşek'i korumasına dövdürttüğünü öne sürdü.

GÜNDEM 07.08.2022, 10:00
4
AKP'li Şamil Tayyar: Cemal Engnyurt dün Latif Şimşek'i dövdürttü
AKP’li Şamil Tayyar dün Cemal Enginyurt ile Latif Şimşek arasında gerçekleşen kavga sonrası gerilimin dışarıda da devam ettiğini ifade ederken Cemal Enginyurt’un Latif Şimşek’in program sonrası korumasına dövdürdüğünü iddia etti.
TV100’de Pınar Ardor’un sunduğu programda gazeteci Latif Şimşek’in “Bu ülkenin hakimini, savcısını, istihbaratını bu kadar küçümseyemezsiniz” sözlerine çok sinirlenen mokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt Latif Şimşek’in üzerine yürüdü. Ortalık biranda karışırken programın sunucusu reklama gitti. Yaşananlardan sonra AKP’li Şamil Tayyar’dan bir iddia geldi.

Söz konusu iddiaya göre Cemal Enginyurt program sonrası Latif Şimşek’i korumasına dövdürdü. Tayyar çok konuşulacak paylaşımında Latif Şimşek’in durumunun iyi olduğunu belirtirken şunları yazdı:

DP’li Cemal Enginyurt’un korumalarınca darp edilen meslektaşımız Latif Şimşek’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Enginyurt’u kınıyorum. Latif kardeşimle şimdi görüştüm, durumu iyi, rapor düzenleniyordu, konu yargıya da taşınacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı