AKP’li Şamil Tayyar’dan Fakıbaba’nın istifasına destek: Doğrusu budur

AK Partili Şamil Tayyar, Ahmet Eşref Fakıbaba’nın AK Parti milletvekilliğinden de istifa etmesine destek verdi. Şamil Tayyar, Fakıbaba’nın istifasına ilişkin “Doğrusu budur.” yorumunda bulundu.

GÜNDEM 26.10.2022, 21:15
4
AKP’li Şamil Tayyar’dan Fakıbaba’nın istifasına destek: Doğrusu budur
AK Parti içerisinde rahatsızlıklar ayyukaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak, uzun süredir rahatsızlıklarını dillendiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba 20 Ekim’de yaptığı açıklamayla hem partiden hem milletvekilliği görevinden istifa ettiği duyurmuştu.  Fakıbaba’nın milletvekilliği görevinden de istifa etmesine AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’dan destek geldi…
Ahmet Eşref Fakıbaba, istifa açıklamasının ardından İYİ Parti’ye katılacağını söylemiş ve bugün de resmen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından rozeti takılmıştı.
Ahmet Eşref Fakıbaba’nın TBMM Başkanlığı’na verdiği dilekçe işleme alındı ve bugün TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oylamayla Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekilliğinin düşmesi kabul edildi.Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekilliğinin düşmesi kabul edildi
Ahmet Eşref Fakıbaba’nın AK Parti’den istifasının yanı sıra milletvekilliği görevinden de istifa etmesine AK Parti MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Şamil Tayyar’dan destek geldi.
AK Partili Şamil Tayyar, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Fakıbaba’nın istifa dilekçesi işleme kondu ve TBMM Genel Kurulu’ndaki oylamayla vekilliği düştü. Doğrusu budur. Partisinden ayrılan vekilliği bırakıp gitmelidir. Dilerim, bu teamül, bir gün yasa hükmüne dönüşür.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı