AKP'li Tevfik Göksu sözleri olay oldu: AK Parti hiçbir zaman…

AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti, 21 yıldır hiçbir zaman bu millete yalan söylemedi" ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

GÜNDEM 13.09.2022, 22:00
5
AKP'li Tevfik Göksu sözleri olay oldu: AK Parti hiçbir zaman…
AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu İstanbul Büyükşehir Belediye ( İBB) Meclisi’nin eylül ayı olağan toplantısının ilk oturumunda bir konuşma gerçekleştirdi.
Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Anne ve babalar, AK Parti'nin teşkilatlarına çocuklarınızı emanet etmeyin" sözlerine tepki gösteren AKP'li Tevfik Göksu “İBB başkanı, maalesef haddini aşan hadsiz bir ifade kullanmıştır.” dedi.
Metrobüs kazası sonrası bir AKP’linin “binlerce yaralı sayısız ölü var” sözlerine de değinen Tevfik Göksu “AK Parti 21 yıldır hiçbir zaman bu millete yalan söylemedi” ifadelerini kullandı.
Göksu’nun bu ifadeleri sosyal medyada da gündem olurken konuşmasında şunları söyledi
"Geçtiğimiz iki gün önce Avcılar'da bir metrobüs kazası oldu. Avcılar'daki kazada çok sayıda kardeşimiz yaralandı. Burada AK Parti Gençlik Kolları önlüğünü giyen birkaç tane genç kardeşimiz yanlış ifade kullandı. Elbette ki bu yanlış ifadeyi tasvip etmiyoruz. Ama o büyük kazayı o çocukların üzerine yıkacak kadar densizleşmeyi de kabul etmemiz mümkün değil. Kazanın acısı ve büyüklüğü bir tarafa bırakılmış, 18 yaşındaki iki çocuğun kullandığı ifade üzerine yoğunlaşılmış. O yetmiyormuş gibi İBB başkanı, maalesef haddini aşan hadsiz bir ifade kullanmıştır. İfadesinde anne babalara, AK Parti'ye çocuklarını göndermemelerini söylüyor. Eğer bir çocuğa bir yere gitmemesi tembihlenecekse orası da yalanın ve ifsadın merkezi CHP'dir. Bunun en büyük örneği de 3 buçuk senedir İstanbullulara sürekli yalan söyleyen sayın İBB başkanıdır.
Sayın başkan, yalan arıyorsa bu ülkede yalanın kurumsal merkezi olan ve kendisinin de rozetini taşıdığı CHP'ye baksın. Ayrıca sayın başkan; yalanın ve ifsadın merkezi CHP'ye gidenlerin bu toplumun değerlerine nasıl yabancılaştırıldığının ve ötekileştirildiğini görmek istiyorsa Tunç Soyer'e baksın. İBB başkanının AK Parti'ye söylediği bu ifade hadsizliktir. Kendisine iade ediyorum. Unutmayın ki AK Parti 21 yıldır hiçbir zaman bu millete yalan söylemedi, milletimize hangi sözü verdiyse sonuna kadar yerine getirmiş, milletimizle omuz omuza yürümüştür ve milletimizle gönül bağını koparmamıştır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı