AKP'li Turan 'İhtilal mi yapacaksınız' dedi canlı yayın karıştı!

AKP'li Turan'ın "İhtilal mi yapacaksınız" sözleri canlı yayını karıştırdı. Gazeteci Erkin tepki göstererek "Özür dileyeceksiniz stüdyoyu terk ederim" dedi.

GÜNDEM 18.09.2022, 09:25
3
AKP'li Turan 'İhtilal mi yapacaksınız' dedi canlı yayın karıştı!
TV100'de yayınlanan Gündeme Dair programında eski AKP Milletvekili Ali Turan ile gazeteci Aytunç Erkin tartıştı. Programda AKP'li Turan'ın "İhtilal mi yapacaksınız" sözleri canlı yayını karıştırdı.
Turan'ın sözüne tepki gösteren Erkin "Ben neyle yapacağım. Lafa bak. Bu suç biliyor musun? Suç senin yaptığın şu anda. Kafanızda hep bunlar var. 'İhtilal mi yapacaksınız' diye provakasyon yapıyorsun. Top, tüfek senin iktidarının elinde. Her şeyi siz yapabilirsiniz. Bunu unutma. Yıllarca Fethullah'a hizmet ettiniz, adamlara darbe yaptırdınız. Özür dile hemen. Hemen özür dileyeceksin. Dilemezsen kalkarım ben programdan. Provakasyon yapıyor" diyerek tepki gösterdi.
Programı sunan Pınar Işık Ardor ise gazeteci Erkin'i "Ali Bey espiri yapıyor" diyerek sakinleştirmeye çalışırken Latif Şimşek ise, "Aytunç bu kadar rahatsız olduysa özür dileyeceksin" diyerek Erkin'e destek verdi.
Turan tepkiler üzerine ifadesini düzelttiğini söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı