AKP'li vekil açıkladı: Avrupa'da yardım almak için sıra bekliyorlarmış

AKP'li vekil Leyla Şahin Usta, “Fransa'da, Almanya'da insanlar kuyruklarda, belediyelerin önlerinde yardım almak için bekliyorlar” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 27.12.2021, 20:05
10
AKP'li vekil açıkladı: Avrupa'da yardım almak için sıra bekliyorlarmış
Mevlana Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti Konya İl Başkanlığı'nın 75. İl Danışma Meclisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekilleri, belediye başkanları ve 31 ilçe teşkilat mensupları katıldı.
İl danışma meclisinde açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Türkiye’nin güçlü sağlık altyapısı ve ekonomisi sayesinde hiçbir vatandaşı aç ve açıkta bırakmadığını iddia etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Türkiye'deki ucuz ekmek kuyruklarını görmezden gelerek Avrupa'nın bazı ülkelerinde vatandaşların gıda yardımı almak için belediye kapılarında beklediklerini iddia etti.
“Özellikle salgın döneminde hastanelerde yaşanan bütün sıkıntılara ve zorluklara rağmen Türkiye’nin güçlü sağlık altyapısı, güçlü ekonomisi sayesinde hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık” iddiasında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta şöyle konuştu:
“Dünyanın her tarafında insanların ufak bir gıda yardımını almak için sıralara dizildiği tabloları görüyoruz. Üçüncü dünya ülkelerinden bahsetmiyorum; Fransa’dan bahsediyorum, Almanya’dan bahsediyorum. İnsanlar kuyruklarda, belediyelerin önlerinde yardım almak için bekliyorlar.
Hastanelerden hizmet alabilmek için, aşı olabilmek için bekliyorlar. Türkiye'de ise elhamdülillah, 20 yıllık iktidarlığımızda yaptığımız yatırımların neticesinde tek bir vatandaşımızı dahi dışarıda bırakmadık, aşı kampanyalarımızı başarıyla yürüttük ve en önemlisi de yerli aşımız olan TURKOVAC’ı da tamamlayarak vatandaşlarımızın aşılanması için hizmete sunuyoruz. Bunlar tamamıyla yeni Türkiye’nin başarıları.”
Muhalefetin, milletin gönlüne girmeden başarılı olunamayacağını öğrenemediğini aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Gönüle girmenin yolu da hizmet etmekten geçiyor. Hizmet etmeden, sadece algı çalışmalarıyla bu milletin gönlüne giremezsiniz. Hakikat her zaman ortaya çıkar ve her zaman hakikat kazanır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı