AKP'li vekil İYİ Partiye geçmişti: AKP'li Metiner'den açıklama geldi

AKP'li Mehmet Metiner, Erzincan'da iki dönem MHP Belediye Başkanlığı ve bir dönem AKP Milletvekilliği yapan Talip Kaban İYİ Parti'ye katılmasıyla ilgili dikkat çeken yorumda bulundu.

GÜNDEM 22.10.2022, 16:10
6
AKP'li vekil İYİ Partiye geçmişti: AKP'li Metiner'den açıklama geldi
Erzincan'da iki dönem MHP Belediye Başkanlığı ve bir dönem AKP milletvekilliği yapan Talip Kaban'ın, İYİ Parti'ye katılmasına ilişkin AKP cephesinde cevap gecikmedi. Eski AKP İstanbul Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, sosyal medya hesabı Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı.

AKP İstanbul Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner sosyal platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı paylaşımında, "Erzincan’da 2 dönem MHP’den belediye başkanlığı, 1 dönem AK Parti vekilliği yapan biri MHP ve AK Parti’ye husumetiyle maruf bir partiye geçmiş… Seçim yaklaştıkça daha neler göreceğiz neler!" ifadelerine yer verdi.

Erzincan'da iki dönem MHP Belediye Başkanlığı ve bir dönem AKP milletvekilliği yapan Talip Kaban'ın rozetini parti genel merkezinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı