Son Dakika

AKP'li vekilin Erdoğan ve 2023 korkusu: Hep beraber kül oluruz

2023 seçimlerine doğru gidilirken AKP Milletvekili Oğuzhan Kaya'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

GÜNDEM 26.09.2021, 12:20
7
AKP'li vekilin Erdoğan ve 2023 korkusu: Hep beraber kül oluruz
AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 2023 seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak "Tayyip Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz" dedi.
 AKP Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum'un İskilip ilçesinde bir dizi programlara katılması sonrasında akşam da sosyal medyada yayın yapan yerel bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldı.
Kaya, kentin gündemi ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek 2023 seçimleriyle ilgili konuştu.
AKP'nin oy kaybettiğine dair konuşmaların yaygınlaştığı bugünlerde toplumun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sorunu olmadığını ve asıl sorunun AKP milletvekilleri ve teşkilatlarında olduğunu vurgulayan Kaya, "Biz samimiyetimizi kazandığımız gün biz oluyoruz. Şimdi biz milleti saf yerine koyarsak, hiç kimse hiçbir şey bilmiyor yerine koyarsak… Herkes her şeyi biliyor. Herkes her şeyin farkında. Bizim her şeyimizin farkında. Bizim yaptıklarımızı, ettiklerimizin farkında. Eğer o samimiyete kavuşursak hiç bir sorunumuz yok" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimlerini kaybetmesi halinde sıkıntı yaşanacağını öne süren Kaya, "Milletin Tayyip Erdoğan'la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan'la milletin derdi yok ki. Adam diyor ki biz Cumhurbaşkanımıza vefamızı göstereceğiz aday olduğunda oyumuzu vereceğiz. Ben AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyeti kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı