Son Dakika

AKP’li yazara ince ayar! İşte Erdoğan’ın tutmadığı sözler!

AKP’ye yakın gazeteci Rauf Tamer köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı verdiği sözleri tutmakla överken gazeteci Memduh Bayraktaroğlu bunun tam tersi olduğunu ortaya koydu.

GÜNDEM 25.02.2023, 09:25
6
AKP’li yazara ince ayar! İşte Erdoğan’ın tutmadığı sözler!
Korkusuz gaztesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu bugünkü köşe yazısının bir bölümünde bir zamanlar beraber de çalıştığı gazeteci Rauf Tamer’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düzdüğü methiyeler üzerinden hedef aldı.
Hürriyet gazetesindeki dünkü köşesinde “Çünkü Tayyip Erdoğan’ı seven sevmeyen, beğenen veya nefret eden kim varsa, herkes biliyor ki Tayyip Bey söyledi mi yapar” ifadeleriyle AKP ve Erdoğan reklamı yapan Rauf Tamer için “Güçlünün yanında durmaya devam ediyor…” diye yazdı.

Memduh Bayraktaroğlu bu durumun aslında böyle olmadığını ifade ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Hangi sözünü tuttu ki” başlığını attı.
Yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yapacağım” deyip hiçbirini yerine getirmediği konuşmalarından örnekler veren Bayraktaroğlu şunları yazdı:

Ne yapmaya söz vermiş Erdoğan?..1 yılda, depremzedeler için verdiği konutları bitirmeye söz vermiş…4 ay sonra siyaset hayatımızdan ebediyen çekilip gidecek olan bir politikacının…Bir ay kadar önce…Kaparosunu aldığı 500 bin konut için…Temel bile atmamışken…Son verdiği sözü tutacağını iddia etmek:Güldürme beni Rauf ağabey?..Hangi söz?..

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı