AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'a AKP'li isimlerden tepki

Polise hareket eden AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'a AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar ve Grup Başkanvekili Bülent Turan da tepki gösterdi.

GÜNDEM 23.08.2021, 13:15
10
AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'a AKP'li isimlerden tepki
AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın ihbar üzerine aracını durduran trafik polislerine hakaret ettiği görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından gelen tepkiler sürüyor. Yılmaz'ın görevini yapan polislere 'şerefsiz' diyerek hakaret etmesi muhalefeti kızdırırken AKP'li isimlerin de dikkatini çekti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar ve Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan olaya ilişkin paylaşım geldi.
Yılmaz'a tepki gösteren Tayyar, ''Ortada iyi niyet yok. Plaka kaydı olmasına rağmen vekilin yarım saat bekletilmesi, videoya alınması ve servisi açık kanıtı. Ancak vekilin ‘çemkirme, tükürüğün içeri geliyor, şerefsiz’ gibi hakaretini masum kılmaz. Bu tavır, erdemli bir AK Partiliye yakışmaz, özür dilemelidir'' ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da Tayyar'ın paylaşımını kendi hesabına taşıyarak tweete RT desteği verdi. Turan ayrıca "Polis aracınıza dur derse 'durun', kimlik isterse gösterin... Bu kadar basit. #polisiminyanındayım" paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı