AKP'liler katletmişti! Acılı anne Emine Şenyaşar kendini yakmak istedi

2018 yılında Suruç'ta eşi ve iki oğlunu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruması ve akrabaları ile çıkan kavgada kaybeden Emine Şenyaşar bugün kendini yakmak istedi.

GÜNDEM 07.10.2022, 19:30
1
AKP'liler katletmişti! Acılı anne Emine Şenyaşar kendini yakmak istedi
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 yılında eşi ve iki oğlunu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruması ve akrabaları ile çıkan kavgada kaybeden Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattığı ‘adalet nöbeti’ Şanlıurfa Adliyesi önünde 578 gündür sürüyor. Şenyaşar ailesinin her gün nöbet tuttukları yere bugün bariyerler konuldu. Dün de Şanlıurfa Adliyesi önünde dün Şenyaşar ailesi, polisin aynı noktada nöbetlerini sürdüremeyeceklerini söylemesi üzerine gerginlik yaşanmıştı.
Şanlıurfa Adliyesi önündeki gerginlik bugün de devam etti. Emine Şenyaşar ve saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın gün boyu beklediği alan bugün polis bariyerleri ile çevrildi. Nöbet yerine girmek isteyen Şenyaşar ailesine izin verilmeyince gerginlik yaşandı.
Çıkan gerginlikte polis ekipleri Ferit Şenyaşar’ı alandan çıkarırken, Emine Şenyaşar ise duruma tepki gösterdi. Acılı anne daha sonra kaldırımda ağıt yaktı. Emine Şenyaşar tutuşturduğu kağıtla elbisesini yakmak istedi. Acılı anne Şenyaşar’ı fark eden çevredekiler, kağıdı söndürdü ve kadının elinden çakmağı aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı