AKP'lilerden Ümit Özdağ'a çağrı: 'Sizi AKP'ye üye yapalım'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun’da esnaf ziyareti sırasında AKP İlkadım İlçe Başkanlığı’nın standına uğradı. AKP'li görevliler, Özdağ'a 'Sizi üye yapalım' teklifinde bulundu.

GÜNDEM 18.08.2022, 19:55
1
AKP'lilerden Ümit Özdağ'a çağrı: 'Sizi AKP'ye üye yapalım'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,  Samsun'da esnaf ziyaretine sırasında, AKP İlkadım İlçe Teşkilatı’nın standını gördü.
Buradaki görevlilere selam veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Arkadaşlar nasılsınız? Duydum ki Suriyelileri yollamak için imza topluyormuşsunuz. Suriyelileri toplayacaksanız imza verelim” açıklamasında bulundu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a cevap veren AKP'li görevlilerse “Standımıza hoşgeldiniz. Sizi üye yapalım. Şu anda Suriyeliler peyderpey gidiyorlar zaten. 600 bin gitti, 400 bin Suriyeli de yılbaşına kadar gidecekler. Misafir olarak geldiler ve gidecekler. Sizlere çay ısmarlayalım” şeklinde cevap verdi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ söz konusu açıklamalarında, “Ülkemizde yaşayan hiçbir sığınmacının kötü muamele görmesini istemiyoruz. Vatanlarına dönmelerini istiyoruz. Ülkemizde oldukları sürede güven içerisinde olmalılar. Kendilerine yönelik fiziksel bir saldırı olmamalı çünkü burası Türkiye. Buraya gelenler Türkiye Cumhuriyeti sağladığı güvenlik içerisinde hayatını geçirmeli ama sonunda vatanına dönmeli. Bu süre içerisinde tabii ki karşılaştığımız insana olumsuz bir tavır sergilemeyeceğiz. Karşımızda neticede bir anne ve 3 yaşındaki çocuğu vardı. Biz onların kendi vatanlarında yaşamalarını istiyoruz. Dönmeleri için de her türlü tedbiri alacağız. Burada oldukları sürece de onlara kötü davranmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı