AKP’nin gizli erken seçim planı: Kesinlikle itiraz etmek gerek

AKPye yakın gazeteci Abdulkadir Selvi'nin erken seçim çıkışlarının altında bir plan olduğunu belirten Can Ataklı bu konuda muhalefetin dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

GÜNDEM 01.09.2022, 16:30 01.09.2022, 17:30
5
AKP’nin gizli erken seçim planı: Kesinlikle itiraz etmek gerek

Saray’a yakın gazetecilerden Abdulkadir Selvi’nin erken seçim çıkışının altında gizli bir Erdoğan ve AKP planı olduğunu yazan Can Ataklı, Mayıs’ta yapılacak erken seçime kesinlikle itiraz edilmesi gerektiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AKP’ye yakın yazarlardan Abdulkadir Selvi bu hafta içinde iki kez “Kasımda erken seçim olabilir, ya da mayısta olabilir” ifadelerini kullandı. Selvi’nin bu çıkışlarına dikkat çeken Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı bunun bir AKP planı olabileceğine dikkat çekti.Mayıs ayında yapılacak bir erken seçimin Türkiye’ye ihanet olacağı sözleriyle uyaran Can Ataklı muhalefete seslendi.
Mayıstaki bir seçimin tek amacının, Erdoğan’ı “Aday olamaz” şeklindeki hukuki sıkıntıdan kurtarmak olacağını belirten Ataklı muhalefet partilerini “Artık erken seçim için çok geç. Şu andan itibaren tarihi ne olursa olsun bir erken seçime kesinlikle itiraz etmeleri gerek. Kasımda ya da mayısta yapılacak bir seçime evet demek siyasete ve hatta bu ülkeye ihanet anlamına gelir. Bu millet bu iktidara 20 yıl tahammül etti, 10 ay daha tahammül eder.” Sözleriyle uyardı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı