AKP’ye strateji ve akiller odası!

AKP’nin, seçim sürecinde yol haritasını hazırlayıp denetlemesini yapmak için Strateji Birimi, partiye danışmanlık görevi yapması için de Akiller Birimi kuracağı belirtiliyor.

GÜNDEM 28.09.2022, 08:30
2
AKP’ye strateji ve akiller odası!
Seçime giderken iktidar, yeni birimler kuruyor! Partinin seçim sürecinde yol haritasını hazırlayıp, denetlemesini yapmak için strateji birimi, partiye danışmanlık görevi yapması için de akiller birimi kuracağı belirtiliyor. Partinin tecrübeli vitrin isimlerinin strateji biriminde yer alacağı ifade edilirken, AKP’nin kurucu ağabeylerinin ise akiller biriminde yer alacağı ileri sürülüyor.

Seçim yaklaşırken iktidar partisinde de hummalı bir çalışma başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partinin yetkili organlarını sahaya çıkmaya ve teşkilatlarla koordineli çalışma talimatı vermesinden sonra AKP Genel Merkezi’nde de yeni birimler kurulmaya başlandığı belirtiliyor. Özellikle seçim sürecinde partinin koordineli çalışması ve yeni stratejiler geliştirmesi için partinin tecrübeli isimlerinin yer alacağı bir birim kurulacağı ifade edilirken, diğer taraftan ise partiye danışmanlık yapacak akiller biriminin kurulacağı belirtiliyor.

İktidarın kuracağı birimlerden birinin Strateji Birimi olacağı ifade edilirken, bu birimde ise Mahir Ünal, Ömer Çelik, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz, Yalçın Akdoğan, Bülent Turan ve Afgan Ala gibi isimlerin olacağı kaydedildi. Öte yandan Binali Yıldırım başkanlığında ise Akiller Birimi’nin kurulacağı kaydedilirken, bu birimde ise AKP’nin kurucu ağabeylerinin yer alacağı ileri sürüldü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı