AKP'ye yanlısı Barlas'tan 2023 uyarısı: Aksi halde tatsız geçebilir

AKP'nin büyük bir oy kaybı yaşadığı ve toplumsal desteği hızla kaybettiğine dair değerlendirmeler yapılırken iktidar yanlısı medyadan uyarılar gelmeye başladı.

GÜNDEM 08.09.2021, 11:30
7
AKP'ye yanlısı Barlas'tan 2023 uyarısı: Aksi halde tatsız geçebilir
Sabah yazarı Mehmet Barlas, 2023  cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinden destek verdiği AKP'ye uyarılarda bulundu.
'Ekonominin yarını' başlık yazısında 2023 seçimleri üzerinden AKP'ye çarpıcı uyarılarda bulunan Barlas, şu ifadeleri kullandı:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonominin geleceği konusunda sürekli açıklamalar yapıyor. İhracat rakamları, milli gelir hesapları yeniden değerlendiriliyor.Cumhurbaşkanı'nın açıkladığı rakamlar gerçekten iyimserlik yaratmakta. Ancak bir de piyasa gerçeği var. Unutmayalım ki iki seneye yakın süredir devam eden salgın, Türkiye'de hem işsiz hem de yoksul kitleler yarattı. Yani Türk Lirası'nın imkânlarıyla geçmiş iki yılın zararlarını bir anda silmek mümkün değil.Buna benzer darboğazlar yaşayan Amerika Birleşik Devletleri, piyasayı açmak için tarihte bugüne kadar sürülmüş olan dolar miktarı kadar para piyasaya sürdü.Demek ki 2023'e uzanan dönemde şimdiye kadar yapılan şeylerden farklı şeyler yapmak gerekiyor. Mesela, kapanmalar artık devre dışı kalmalı. Mesela, aşı ya da test konusu kamplaşmaya götürülmemeli. Aksi halde önümüzdeki seçimler çok tatsız geçebilir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı