Son Dakika

Akşener: Bize düşen mesajı anlamak ve gereğini yapmaktır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ikinci tur seçimleri sonrası bir açıklamada bulundu. Akşener, "Şunu asla unutmayın ki biz hala buradayız." dedi.

GÜNDEM 28.05.2023, 22:20
1
Akşener: Bize düşen mesajı anlamak ve gereğini yapmaktır
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, resmi olmayan ikinci tur seçim sonuçların ardından ilk açıklamasını yaptı. 
Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi olmayan sonuçlara göre ikinci turu kaybetmesinin ardından açıklama yaptı. Akşener, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti, aynı zamanda Kısıklı’daki konuşmasından dolayı üzüldüğünü dile getirdi.
Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
İkinci turu tamamladık. Öncelikle sandıklarda görev yapan müşahitlerimize, her yaştan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. yapılan tüm kara propagandalara milletimiz her zamanki gibi demokratik hakkıkını kullandı. Bu seçim gündemi ülketi çok yordu. Birikmiş birçok sorunumuz var. BUnun başında da ekonomi geliyor. Bu sorunlara eğilme zamanı geldi.
Milletimiz bu seçimlerde söyleeyceğini söyledi. Bu mesajı anlamak bize düşendir.
Ayrıca milletimizin hiçbir mensubu umutsuz olmasın, karamsarlık hissetmesin.
Millet iradesi başımızın tacıdır.
Bu günden sonra da milletimizin taleplerini dinleyeceğiz. Şunu asla unutmayın biz hala buradayız. İYİ Parti hala burada.
Sayın Recep tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Syın Erdoğan'ın da sandıktan çıkanlara dikkat etmesini umuyorum.Her bir vatandaşın cumhurbaşkanı olduğunu kavrar. Tıpkı bizim gibi seçim sonçlarının muhasebesini yapar.
Her ne kadar Kısıklı'daki konuşmasını umutlandırmasa da, Kılıçdaroğlu'nu bu ülkenin vatandaşlarına yuhalattı. Halbuki berde kalmıştık deyip, dertlerin üzerinden konuşmasını ummuştuk. Bu ayıplı davranış inşallah sondur.
Bizim için sonuç esasdır, yarın ilk gündür.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı