Akşener çağrı yapmıştı: İmamoğlu Ankara yolunda

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı için çağrı yaptığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere Ankara'ya gidiyor.

GÜNDEM 03.03.2023, 21:40
2
Akşener çağrı yapmıştı: İmamoğlu Ankara yolunda
İYİ Parti Genel Başkanı    Meral Akşener, 6 masada 5 partinin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediğini, partisinin ise karşı çıktığını belirtti. Akşener, İYİ Parti'nin 6. masa için ABB Başkanı Mansur  Yavaş ve İBB Başkanı    Ekrem İmamoğlu'nu    aday gösterdiğini söyledi. Akşener'in bu tavrına birçok kesimden tepkiler çığ gibi büyüdü. İYİ Parti mensupları tek tek istifa ederken Akşener'in çağrı yaptığı İBB Başkanı İmamoğlu,  CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere Ankara'ya gidiyor.
Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Ekrem İmamoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere İstanbul’dan Ankara’ya doğru yola çıktı. Mansur Yavaş’ın da Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapması planlanıyor.
Öte yandan Büyükşehir belediye başkanlarının ortak açıklamasının gündeme geldiği fakat bundan vazgeçildiği öğrenilirken bazı büyükşehir belediye başkanlarının da Kılıçdaroğlu’na destek için Ankara’ya geleceği belirtildi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı