Akşener, Kılıçdaroğlu görüşmesini anlattı: Mesele CHP, İYİ Parti değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Bakanı Meral Akşener, Ahlatlıbel Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi. Akşener, Kılıçdaroğlu görüşmesine ilişkin konuştu.

GÜNDEM 28.12.2022, 13:35 28.12.2022, 18:13
4
Akşener, Kılıçdaroğlu görüşmesini anlattı: Mesele CHP, İYİ Parti değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Bakanı Meral Akşener, dün saat 19.30'da Ankara Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi. Basına kapalı olan görüşme 2 saat 10 dakika sürdü. Akşener ve Kılıçdaroğlu görüşme sonrası bir açıklama yapmamıştı. 
İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Ahlatlıbel'deki sürpriz görüşmesini gazeteci yazar Elif Çakır'a anlattı. Akşener, “Altılı masa dağılır mı?” sorusuna “Altılı masayı dağıtmaya kimsenin gücü yetmez. Atılı masa asla dağılmayacak, dağılmaz. Masadan hiç kimse kalkamaz” yanıtını verdi.
Elif Çakır'a konuşan Akşener, görüşme talebinin pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini, toplantının kamuoyundan gizli kalmaması için Ahlatlıbel'de yapılmasını bizzat kendisinin talep ettiğini söyledi.
Görüşmenin Akşener'in kırgınlıklarını gidermeye yönelik olduğunu söyleyen Elif Çakır, Akşener'in İmamoğlu ile görüşmesi ve sarılmasının 'rol çalma' olarak yorumlanmasını haksızlık olarak yorumladığını aktardı.
İktidarın acımasızca İstanbul'da test yaptığını, bunun sonuçlarının ve devamının gelebileceğini, meselenin CHP, İYİ Parti ya da başka parti olmadığını söyleyen Akşener, bu nedenle Saraçhane'ye gittiğini söyledi.
İkilinin tek gündemle, Akşener'in kırgınlıklarını gidermek için bir araya geldiğini aktaran Elif Çakır, sürpriz görüşmede adaylık meselesinin hiç konuşulmadığını paylaştı.
Akşener, “Altılı masa dağılır mı?” sorusuna “Altılı masayı dağıtmaya kimsenin gücü yetmez. Atılı masa asla dağılmayacak, dağılmaz. Masadan hiç kimse kalkamaz” yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı