Akşener ve Yavaş Manisa'da konuştu: Başlarına füze yağacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Açacağımız 11 bin köy okuluna 2 yıl içinde 100 bin öğretmen atayacağız" dedi.

SİYASET 07.05.2023, 16:00
1
Akşener ve Yavaş Manisa'da konuştu: Başlarına füze yağacak
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'da seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada seçimi kazanmaları halinde 11 bin köy okulunu açıp 2 yıl içinde 100 bin öğretmen atayacaklarını söyledi.
Akşener, "Başbakan Meral" sloganlarıyla çıktığı kürsüde, seçmeni "velinimet" ve "patron" olarak gördüklerini söyledi.
Akşener, şöyle devam etti:
"Açacağımız 11 bin köy okuluna 2 yıl içinde 100 bin öğretmen atayacağız. Gençler köylere gidip öğretmenlik yapacaklar. Daha sonra 150 bin öğretmen atayacağız, 22 bin köy okulunu açmış olacağız. Tarımla ilgili girdiler, üreticiye baştan verilecek. Kredi kooperatiflerindeki kredi borçları yapılandırılacak. Havza bazlı tarım yapacağız, ekilecek ürünler önceden ilan edilecek."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da HDP'nin ittifaklarının üyesi bir parti olmadığını ve seçimde rakipleri olduğunu söyledi.
Seçimi kazanmaları halinde Türkiye'nin menfaatine olan projeleri sürdüreceklerini ifade eden Yavaş, Türk cumhuriyetleri ve İslam coğrafyasıyla işbirliğine devam edeceklerini kaydetti.
Yavaş, şunları söyledi:
"'Biz gidersek İHA'lar, SİHA'lar hangara girer' diyorlar. Geçin baba geçin. Eğer bizim sınırımızda Amerika ve Rusya gelip PKK'yı eğitiyorsa, YPG'lilere silahlı eğitim veriyorsa o İHA'lar, SİHA'lar onların başına füze olarak yağacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı