Son Dakika

Akşener'den 'adaylık' tepkisi: Erdoğan ve arkadaşları başka iş peşinde

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına ilişkin dikkat çeken tepki geldi. 3'üncü defa aday olmasının Akşener, "Erdoğan ve arkadaşları başka düzeneğin içinde" dedi.

SİYASET 29.01.2023, 16:15
1
Akşener'den 'adaylık' tepkisi: Erdoğan ve arkadaşları başka iş peşinde
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Kongresi’nde 14 Mayıs'ta yapılması beklenen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi hakkında açıklamalarda bulundu. 
Akşener, Anayasa'nın 101. maddesi gereği AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı adayı olamayacağı yönünde değerlendirmelere atıp yaparak; "Bugün 3'ncü defa seçilmesinin imkansız olduğu bir sistemde Sayın Erdoğan ve arkadaşları yeniden hukuku, yargıyı, adaleti hava gazı haline getirerek başka bir düzeneğin içindeler" diye konuştu.
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in suikast ile öldürülmesi hakkında Erdoğan'a çağrısını yineleyen Akşener; "Sinan Ateş'in katillerini niçin bulmuyorsun? Bunu bulma sorumluluğu senindir. Hakimler senin, hukuk senin, devlet senin, asker senin, emniyet senin, MİT senin... Sayın Erdoğan her şey senin" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı