Akşener'den Erdoğan'a rest: 14 Mayıs akşamı emekli olacak

Meral Akşener, Ankara'da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdı ve "Hizbullah ve PKK gibi örgütlerin katilleriyle dolu bir sistemin başındaki Erdoğan'ın emekli olacağı"nı söyledi.

GÜNDEM 26.04.2023, 21:10
1
Akşener'den Erdoğan'a rest: 14 Mayıs akşamı emekli olacak
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Meral Akşener, seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük sorunlarının başında gelen terör örgütleri Hizbullah ve PKK'yı eleştirdi. Akşener, bu örgütlerle bağlantılı olmadığını ve bu yüzden de başbakan olmak için birinci parti olması gerektiğini söyledi.
Başbakan Meral sloganlarına karşılık vererek konuşmasına başlayan Akşener, Türkiye'nin gerçek sorunlarına odaklanması gerektiğini söyledi. Partisinin birinci parti olması durumunda başbakan olacağını vurgulayan Akşener, diğer siyasi partiler gibi abidik gubidik işlere girişemeyeceğini, garip pazarlıklar yapamayacağını ve terör örgütleriyle bağlantılı olmadığını belirtti.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı işaret ederek konuşmasına devam eden Akşener, Erdoğan'ın sağ elinde Hizbullah, sol elinde PKK olduğunu söyledi. Bu örgütlerin Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olduğunu vurgulayan Akşener, Türkiye'nin birleşmesi ve güçlenmesi için bu örgütlerle mücadele etmek gerektiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldıkları sözlerini hatırlatan Akşener, Türk milletinin milliyetçiliğine sahip çıkacağını belirtti. Türkiye'nin birleşmesi için milliyetçiliğin önemli olduğunu söyleyen Akşener, Türk milletiyle derdi olanların karşısında ‘Ne mutlu Türk'üm diyene!’ diyen insanları bulacaklarını söyledi.
Son dönemde Türkiye'de terör örgütleri Hizbullah ve PKK'ya yönelik operasyonlar artarken, siyasi partilerin bu örgütlerle olan bağlantıları da gündeme geliyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu konuda net bir tavır sergileyerek, terör örgütleriyle bağlantısı olmadığını ve Türkiye'nin milli birliği için mücadele edeceklerini belirtti. Türk milletinin milliyetçiliğine sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Akşener, seçim kampanyası boyunca Türkiye'nin gerçek sorunlarına odaklanacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı