Akşener'den kendisini tehlikeli sözlerle hedef alan Erdoğan'a cevap

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesabından cevap verdi.

SİYASET 26.05.2021, 14:45
11
Akşener'den kendisini tehlikeli sözlerle hedef alan Erdoğan'a cevap
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında kendisini tehlikeli ifadelerle hedef alan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Meral Akşener, "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirlmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz." dedi.
Meral Akşener, İkizdere’de taşocağına karşı köylülerin mücadelesine destek verdiği sırada sözlü saldırıya uğramıştı. Akşener bugünkü grup toplantısında, "Rizeli kardeşlerimi zan altında bırakmaya cüret etmelerini kabul etmem. Bana Türkiye'nin hiçbir yerinde zarar gelmez, ben Rize'nin geliniyim. Bana oradan hiç zarar gelmez." demişti.
Öte yandan Erdoğan, partisinin Meclis'teki grup toplantısında Akşener'i hedef alarak, "Rize'deki ders birinci, daha neler olacak neler. Dua et ki fazla ileri gitmediler" ifadelerini kullanmıştı.Erdoğan’dan tepki çeken Akşener çıkışı: Daha neler olacak neler

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı