Akşener'den kurmaylarına ve partililere 'susun' ikazı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından parti yöneticilerine yapılan uyarının benzerini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurmaylarına yaptığı öne sürüldü.

GÜNDEM 05.03.2023, 12:25
2
Akşener'den kurmaylarına ve partililere 'susun' ikazı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK’sini olağanüstü olarak topladığı görüşmede parti yöneticilerine İYİ Parti’yle ilgili tartışmalara girmemeleri konusunda uyarmıştı. Benzer bir şekilde aynı uyarıyı da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurmaylarına yaptığı öne sürüldü.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partilileri ‘ittifak devam ediyormuş gibi’ davranma ve ‘sükunetli’ olma konusunda uyardığı bilgisi gündeme geldi.
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya’nın aktardığı kulis bilgisine göre Meral Akşener parti yöneticilerine; “Belediye meclis üyeleri arkadaşlarımdan özellikle rica ediyorum, sanki hiçbir şey olmamış gibi devam etsinler. Herhangi bir olumsuz tavır alınmasın. İttifak belediyesi, CHP’li belediye gibi tavır alınırsa yanlış olur. Oradan bir tepki gelirse de siz sakinlikle çözmeye gayret edin” diyerek uyardığını öne sürdü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı