Akşener'den 'zevzeklik' sözlerine açıklama! Amirallere tepki gösterdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, emekli amirallerin ortak bildiri yayımlaması sonrasında kullandığı 'Zevzeklik' ifadesi hakkında açıklamada bulundu.

GÜNDEM 09.04.2021, 16:05
2
Akşener'den 'zevzeklik' sözlerine açıklama! Amirallere tepki gösterdi
İYİ Parti lideri Meral Akşener, emekli amirallerin yayımladığı ortak bildiri hakkında FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.
Emekli amirallerin yayımladığı Montrö bildirisiyle ilgili ilk değerlendirmesinde "Zevzeklik" ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Amirallerin bildirisine neden zevzeklik dediniz?" sorusuna yanıt verdi.
Akşener, şu ifadeleri kaydetti:
"Ben zamanında onların en güçlü zamanlarında gereken en sert tepkiyi vermiştim onlara. Bugün de diyorum ki bu iktidara can suyu olmuştur. Bu bildiri yanlıştır. Bildirinin saati yanlıştır. Ben bu konuyu çok da ciddiye almamamız gerektiğini ifade ederek bu bildiri için zevzeklik dedim. Zevzeklik, gevezelik demektir.
İlk defa AK Parti yanlılarının da AK Parti karşıtlarının da tepki gösterdiği bir kişi oldum. AK Parti ile mücadelenin gereği demokratik olarak siyasi zeminde sürdürülmeli.
Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin bu görüş bana uygun değil. Ben bu tutuma karşıyım. Gündem değiştireceğim diye bu insanları uzun uzun gözaltında tutmak. Başka bir eyleme geçmekte yanlış olur. Emekli amirallerin darbe yapacak hali yok."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı