Alan yine kazançlı çıkacak! Yeşil Vadi kalitesi Beypazarı’nda

Rafet Orhan, Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin Ankara Beypazarı’ndaki lokasyonda arsa parselasyonlarını satışa çıkardıkları müjdesini verdi.

AİLE 24.05.2023, 16:35
13
Alan yine kazançlı çıkacak! Yeşil Vadi kalitesi Beypazarı’nda
Rafet Orhan, “Bu çok özel bölgemizde Beşiktaş Spor Kulübümüzün de tesis projesi var, arsası var. Biz de toplam 3 ada satın alıp 110 parselasyon yaptık. Bu parselleri inşallah 400 ile 600 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunacağız” dedi.

25 yıllık mazilerinde düğününde cenazesinde bir ve beraber oldukları, dostluklar oluşturdukları müşterilerine geçtiğimiz günlerde “Tüm Türkiye’yi kucaklayıp Anadolu insanına da kazandıracağız, Ankara Beypazarı’nda arsa satışlarımız olacak” müjdesini vermişti. Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, bu müjdesinin hayata geçtiğini belirterek, “Ankara Beypazarı’nda muhteşem arsa projemizle müşterilerimize kazandırmak için herkesi Yeşil Vadi’ye bekliyorum. Ben her zaman şunu söylemişimdir: Toprağa yatırım yapan kazanır. Çünkü bizim hamurumuz topraktır. Aşık Veysel’in dediği gibi, “Bizim sadık dostumuz kara topraktır”… Toprağın verdiğini babası oğluna vermez. Geçtiğimiz günlerde Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin tüm Türkiye’yi kucaklama ve müşterilerine kazandırma arzusuyla Ankara’ya ulaşacağını kaydetmiştim. Bugün itibariyle Ankara Beypazarı’ndaki projemizi yürürlüğe koymuş bulunmaktayız. Ankara Beypazarı’ndaki belediyeye ait olan bu arsa projesinde Beşiktaş Spor Kulübünün de bir tesis projesi bulunmaktadır ve bu güzide kulübümüz buradan arsa satın almış durumdadır. Biz de Yeşil Vadi Arsa Ofisi olarak bu çok özel yerden toplam 3 ada satın aldık ve parselasyon yaparak 110 parsel ortaya çıkardık. Bu parselleri inşallah 400 ile 600 bin TL fiyat aralığında satışa sunacağız. Ankara’ya uzanmak isteyen insanlarımız Yeşil Vadi kalitesiyle tanışarak buradan arsa sahibi olacaklar ve şimdiye kadar 40 bin müşteri dostumuzun yaptığı gibi bizlere dua edecekler” ifadelerini kullandı.

Yeşil Vadi’nin Trakya’da arsa satışlarının devam ettiğini, bunun yanı sıra çok özel bungalov ve villa projelerinin yapımının da devam ettiğini kaydeden Orhan, “Biliyorsunuz şu anda Türkiye’mizde insanlar yaşanan depremler, deprem riskleri, yangınlar dolayısıyla, toprağa geriye dönmeye başladılar. Bu elbette bizim elimizde değil Rabbim böyle murat etti. Rabbimizin bu imtihanlarından sonra insanlarımız biz şimdi bir bungalov ev alalım, villalık arsa alalım diye düşünüyorlar ve yatırımlarını böyle yönlendiriyorlar. Veyahut da “Yapılmış villalar alalım” diyorlar.  Biz de Yeşil Vadi Arsa olarak bungalov mahallesi kuruyoruz. Kırklareli’nde 1 artı 1, 2 artı 1 olarak bungalov evler yaparak bir mahalle kuruyoruz. Şu anda 20 tanesi bitti, yıl sonuna kadar da tamamını bitirme hedefimiz var. 45 kişilik bir ekibimiz burada olağanüstü bir gayretle harıl harıl çalışıyor. Bunun yanında Silivri’de, Çanta’da 60 tane villa yaptık, yanında 35 villa daha yapıyoruz. Hemen yanında 12 tane butik çok özel villa projemiz var.35 villaya başladık, 12’sini de başlayacağız. Bütün bunların yanında Tekirdağ Şarköy’de 68 tane denize sıfır villa projelerimizin de ruhsatlandırmalarını bekliyorum. Allah nasip ederse, bütün bu projelerimizi gerçekleştirip, çok güzel hizmetlere imza atmış, insanlarımızın bu yöndeki taleplerini karşılamış olacağız inşallah” diye konuştu.

Orhan şöyle devam etti: “Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin müşterilerine satış politikası tamamen kolaylık ve müşterisinin standartlarına uygun vadelendirmeler şeklinde gerçekleşir. İster arsa satın alsın, isterse bungalov talep etsin.  Hiç kimseyi bankaya mahkum etmeden, bir başkasına mahkum etmeden, mağdur etmeden, kendi bünyemizde kredilendirmeler yaparak, peşinatını alarak, artı taksitlendirme yaparak  satışlar yaparız. Neden böyle? Çünkü benim müşterim her şeyin en iyisine layıktır. Onlar benim müşterim değil dostlarım, kardeşlerim olmuşlardır. Biz birlikte kazanıyoruz. Bir örnek vermek istiyorum: Bundan 6 ay önce benden 200 bin liraya benden bir parsel alan kardeşimiz 6 ay sonra yerini 600 bin liraya yerini satmış ve bana geldi ve dedi ki: “Allah senden razı olsun ben 6 içinde sizlerin sayesinde 400 bin lira para  kazandım” .. Toprağa yatırım işte böyle kazançlıdır”

Orhan sözlerini şöyle bitirdi: “Benim birinci vazifem müşterimi doğru yönlendirmektir, onlara nasıl para kazanabilecekleri noktasında yardımcı olmaktır. Biz bu noktada insanlarımıza en nitelikli, kaliteli danışmanlık hizmetini veriyoruz, onları yönlendiriyor, bilgilendiriyor, nerelere yatırım yapabilecekleri noktasında aydınlatıyoruz. Benim birinci vazifem, müşterimi hoş tutup hiçbir yerden zarar görmemesini sağlamak olmalı ki; o beni tekrar arasın. Geçmişimde ben babaya sattım, oğluna sattım, torununu da sattım. Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 40 bin kişiye parsel sattıysam, inanın 140 bin müşteriyle de bizzat görüşmüşümdür. Yeşil Vadi Arsa Ofisi ismini arsa almak isteyen herkes bizleri duymuştur, tanıyordur. Piyasadaki bilinirliğimiz, tanınırlığımız noktasında Yeşil Vadi kalitesiyle, güveniyle, müşteri memnuniyetiyle hep önde olmayı başarmıştır. Allah nasip etti, bu noktada çok güzel işler yaptık, birlikte bu noktalara geldik. Bu can bu tende olduğu müddetçe, Rabbimiz bize gayret nasip ettiği müddetçe, bu işi yapmaya devam edeceğiz. Yeşil Vadi Arsa Ofisi olarak, insanlarımıza, kardeşlerimize, dostlarımıza kazandırmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızı ev sahibi, arsa sahibi yapmaya devam edeceğiz inşallah”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı