Alex de Souza seneler sonra açıkladı! Taraftarlar ilk kez öğrendi

Fenerbahçe tarihinin efsane oyuncusu Alex de Souza, kendisi adına dikilen heykel hakkında konuştu.

SPOR 29.10.2022, 09:50
3
Alex de Souza seneler sonra açıkladı! Taraftarlar ilk kez öğrendi
Fenerbahçe Ülker Stadyumu etrafında yer alan Yoğurtçu Parkı'nda yapılan Alex heykelinin Lefter'in fikri olduğu ortaya çıktı.
Conmebol Libertadores Brezilya'nın Youtube kanalına konuşan Alex, efsane futbolcu Lefter ile arasında geçen diyaloğu anlattı.
Heykel fikrinini Lefter Küçükandonyadis'in fikri olduğunu söyleyen Brezilyalı eski futbolcu, "Benim heykelim varsa senin de olmalı dedi. Bir süre daha geçti, bir gün antrenman sahasındayım. Bir taraftar grubu geldi, dediler senin ölçülerini almamız lazım ama maça nasıl çıkıyorsan öyle giyinmem gerek. Gittim formamı giydim, kaptanlık bandımı taktım koluma, tekmeliklerimi, kramponlarımı giydim. Aldılar öyle ölçülerimi. Senin heykelini yapacağız, bunu hak ediyorsun dediler. Kafa mı buluyorsunuz benimle dedim. Sonra bir gün geldiler, Alex şu gün heykelinin açılışını yapıyoruz dediler. Vay be bu iş ciddi galiba diyorum." ifadelerini kullandı.
Heykelin açılış gününe değinen Alex de Souza, "Benim doğum günümde, 14 Eylül'de açmak istediler. Dedim mümkün değil, o gün maçım var. O zaman bir gün önce açalım dediler. Ve sonra hikaye gerçek oldu. Kulüp tarihinin en önemli oyuncusunun fikriydi, taraftarların hoşuna gitti, iki buçuk üç sene daha oynadım ve sonra heykeli diktiler." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı