Ali Babacan, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Anıtkabir Özel Defteri’ne “Cumhuriyetimizi, yüzüncü yılında, çoğulcu, katılımcı ve özgürlükçü bir yönetimle taçlandıracağız” diye yazdı.

SİYASET 09.11.2022, 18:15
2
Ali Babacan, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, parti yöneticileri ve teşkilatları Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Mozoleye çelenk bırakan Babacan, ardından Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.
Ali Babacan deftere şunları yazdı:

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinizin 84. yıl dönümünde sizi şükranla yâd etmek üzere huzurunuzdayız. DEVA Partisi kadroları olarak tam demokrasi hedefiyle yola çıktık. Sizin ve yol arkadaşlarınızın kararlılığı ve mücadelesi sonucunda kurduğunuz Cumhuriyetimizi, yüzüncü yılında, çoğulcu, katılımcı ve özgürlükçü bir yönetimle taçlandıracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin pusulası şaşmayacak kadar güçlüdür. Bu pusula, bizim emin ellerimizdedir. Tarihî yolculuğu 21. yüzyılda demokrasi ve atılım ruhuyla başarıya kavuşturmak yeni nesillere borcumuzdur. Ruhunuz şâd olsun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı