Ali Babacan: Gezi olaylarından sonra...

DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 8 bin kişilik troll ordusu var" ifadelerine ilişkin açıklamalarda bulundu

GÜNDEM 16.01.2023, 14:10
Ali Babacan: Gezi olaylarından sonra...
DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan,  FOX TV'de Çalar Saat programına katılarak gündemi değerlendirdi.
Babacan, Altılı Masa'nın dağılacağı yönündeki iddialarına ilişkin, masada birçok farklı fikrin bulunduğunu belirterek, "Kriz kelimesini asla kullanmamak lazım. Altılı Masa'da pek çok görüşte farklı görüşler var. Ama masaya oturduğumuzda herkes fikrini söylüyor. Bu masayı bozan olmak hiçbir siyasi partinin kaldırabileceği bir yük değil"  dedi.
Davos'a davet aldığını ve programa katılacağını söyleyen Babacan,  "Davos’taki mesajımız, ‘Asla Türkiye’den vazgeçmeyin. Türkiye büyük bir ülke. Türkiye seçimlerden sonra dünyayla barışık, dünyayla konuşan, alışveriş eden, sözünün gücü olan bir ülke olacak. Ülkemize güvenin’ olacak" şeklinde konuştu. 
Babacan, CHP’li Özel’in “8 bin kişilik trol ordusu" iddialarına ilişkin de “ AK Parti'de olduğum dönemde Gezi olaylarına kadar troll hesaplar yoktu. İktidar Gezi olaylarından sonra kendi troll ordularını oluşturdu. Şu andaki iktidar için kaynak sorunu yok” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı